ads2

ads3

Resepi Roti Sosej Goreng Tepung Gandum

Resepi Roti Sosej Goreng Tepung Gandum. 500 g tepung roti @ tepung gandum @ tepung hight protien. Kita yang buat dia kan,tapi roti tu kenalah menjadi….

Resepi Roti Sosej Goreng Guna Tepung Gandum / Resepi Roti
Resepi Roti Sosej Goreng Guna Tepung Gandum / Resepi Roti from alendraseng.blogspot.com

Resepi roti gulung sosej celup tepung thursday, may 17,. Cara membuatnya seperti berikut : Tapi 1 batang dah kena ngap.hahaha.

Uli hingga jadi doh yang tidak melekat di tangan. Tapi 1 batang dah kena ngap.hahaha. Hempedu teringat jika ada sosej, dan kemudian cari resipi je la.

1 sudu tepung gandum + 2sudu air. 1 sudu teh serbuk mustard. Tanpa membuang masa lagi, mari kita lihat resepi roti goreng rangup yang sangat mudah dan lazat ini yang telah dikongsikan oleh norafiza mahmud khairul di akaun facebook miliknya.

1 Sudu Besar Susu Tepung.


Masukkan telur dan juga susu segar. 1 1/2 sudu makan marjerin; 65 resipi yang mudah dan sedap untuk roti goreng daripada komuniti memasak terbesar di dunia!

Klu Tak Melekit Nanti Roti Tak Gebu.


Lyza simpan resepi ni untuk rujukan dan menambah koleksi kek pisang yang ada.8) so, jom tengok resepinya: Doh agak lembik dan melekit2. 1 sudu teh serbuk mustard.

Goreng Atau Celur Sosej Di Dalam Air Panas Dan Toskan Sehingga Kering.


2 sudu besar susu tepung. Kita yang buat dia kan,tapi roti tu kenalah menjadi…. Ai paham chiuolsss, ai paham betapa siksanya nak search resepi yang menggunakan sukatan cawan.

Tanpa Membuang Masa Lagi, Mari Kita Lihat Resepi Roti Goreng Rangup Yang Sangat Mudah Dan Lazat Ini Yang Telah Dikongsikan Oleh Norafiza Mahmud Khairul Di Akaun Facebook Miliknya.


Cara membuatnya seperti berikut : Letakkan sebiji sosej atas roti yang telah dilenyek tadi, gulung sampai ke hujung. Kukus roti supaya lembut dan senang digelek.

Kemudian Masukkan Tepung, Garam, Telur Dan Minyak Masak, Gaul Rata Dan Uli Menjadi Doh Yang Lembut Dan Tidak Melekat Di Jari.


Kali ni saya akan kongsikan cara membuat roti sosej dengan mayonis yang lembut, gebu dan sedap macam beli di kedai bakeri. Larutkan yis bersama susu suam dan gula. Kebanyakkan blogger sekarang pakai sukatan gram.

LihatTutupKomentar

ads1

close