ads2

ads3

Resepi Spaghetti Carbonara Pedas

Resepi Spaghetti Carbonara Pedas. Kacau rata dan bila tak berketul, baru buka api. Ianya bukan sahaja digemari oleh kanak kanak akan tetapi orang dewasa juga menggemarinya.

4 Aneka Resepi Spaghetti Carbonara Yang Wajib Dicuba
4 Aneka Resepi Spaghetti Carbonara Yang Wajib Dicuba from dailymakan.com

Tumis bawang putih sampai naik bau. Cara membuat spaghetti sapi pedas · rebus spaghetti dalam air yang sudah diberi minyak hingga matang sempurna. Resepi spaghetti carbonara prego pedas resepi spaghetti carbonara spaghetti carbonara fibercreme resepi spaghetti carbonara prego pedas loading recipe spaghetti carbonara recipe italian recipes carbonara recipe 4 aneka resepi spaghetti carbonara yang wajib dicuba daily makan 7 resepi spaghetti carbonara sedap lemak berkrim jom test skill.

#6 meatball mac and cheese. Rasanya lemak berkrim dan yang penting tak pedas. Resepi ini mempunyai kuah creamy yang begitu sepadan dengan kepingan cendawan dan ayam.

Masukkan hirisan cendawan butang dan udang yang telah dibuang kulit. Guna kuali yang sama, masukkan 1 tin mushroom soup campbell classic dan 1 tin air. Masukkan 1 sudu besar susu pekat.

Resepi Spaghetti Carbonara Yang Lazat Dan Mudah Untuk Dibuat.


½ biji bawang holland, potong dadu kecil Kacau rata dan masak sekejap. Jom kita tengok resepi ini!

3 Batang Sosej (Dihiris Nipis)


1 kotak sedang susu uht full cream; Ini untuk buatkan kuah lebih creamy. Masukkan spaghetti dan daun limau purut.

Masukkan Daging Cincang Dan Angkat.


2 siung bawang putih, cincang halus; Secukupnya daging ayam atau sapi giling atau cincang halus; Masukkan sos prego, kacau sebentar.

Masukkan 1 Sudu Besar Susu Pekat.


Semasa dihidangkan, letakkan pasta di dalam pinggan. Guna susu cair pun boleh kalau tak ada cooking. Sementara tunggu spaghetti lembut, panaskan olive oil, tumiskan bawang putih.

Guna Kuali Yang Sama, Masukkan 1 Tin Mushroom Soup Campbell Classic Dan 1 Tin Air.


Tambah cili padi masa menumis bawang. Tambahkan 2 kiub pati ayam, sedikit gula untuk seimbangkan rase pedas. Kacau rata dan bila tak berketul, baru buka api.

LihatTutupKomentar

ads1

close